Radio 5

„Robimy jaja” z CKRem cz. 5

Jajeczny deser kawowy – to ostatni przepis na podanie jaj, jaki prezentują na radio5.com.pl uczniowie Centrum Kształcenia Rolniczego w Suwałkach. Od poniedziałku Hubert Sylwisty i Kamil Bejlik z CKRu wprowadzali państwa w świąteczny nastrój przedstawiając przepisy na nietypowe i wykwintne serwowanie jaj. Były jajka faszerowane w skorupkach, jajka w koszulkach, z łososiem i specjalnie barwione z pastą awokado. W piątek (30.03), w ostatnim odcinku uczniowie prezentują kogel-mogel.

Lista odcinków:

Odcinek 1 – Sałatka z sadzonymi jajkami przepiórczymi i łososiem.
Odcinek 2 – Jaja marmurkowe z pastą awokado
Odcinek 3 – Jajka w koszulkach inaczej
Odcinek 4 – Jaja faszerowane w skorupkach