27.03.2018
Przepis na jaja marmurkowe z pastą awokado prezentują we wtorek (27.03) Hubert Sylwisty i Kacper Bejlik, uczniowie Centrum Kształcenia Rolniczego w Suwałkach. To kolejna potrawa z jaj, którą wprowadzamy Państwa w wielkanocny nastrój. Do piątku na radio5.com.pl uczniowie CKRu będą państwu pokazywać nietypowe, wykwintne, nietypowe i ciekawe sposoby na przygotowanie i podanie jaj. W poniedziałek (26.03) były jaja przepiórcze z łososiem. We wtorek (27.03) są jaja marmurkowe z pastą awokado. Zapraszamy.
Pozostałe odcinki:
Odcinek 1 – Sałatka z sadzonymi jajkami przepiórczymi i łososiem.
Odcinek 3 – Jajka w koszulkach inaczej
Odcinek 4 – Jaja faszerowane w skorupkach
Odcinek 5 – Jajeczny deser kawowy